Loading...
VÅRT KREATIVA TEAM 2017-11-21T04:50:38+00:00

sax2

Vårt kreativa team

Maria

Jag startade Hårverket i Maj 1992, och här  trivs jag fortfarande fantastiskt bra, på salongen med utsikt över Lillån. Fyller mina dagar med många goa kunder, härliga kollegor och delar med mig av mina erfarenheter till våra elever. Sedan ett par år, jobbar jag som examinator för Sveriges frisörföretagare.
Jag går alltid till jobbet med glädje!

Ulrica

Började min utbildning 1988 i Borås och jobbade sedan 8år på Vivåga till första barnet kom. Anställdes 1997 av Maria på Hårverket. Efter några år blev jag egen företagare , hyrde stol och gick in som delägare 2006. Är ordförande i utbildningsnämnden för Frisörföretagarna Västergötland och jobbar som Examinator på Delprov och Gesällprov för blivande frisörer. Jag tycker det är så roligt att möta alla människor jag har gjort under åren som frisör. Mitt fantastiska jobb ger mig styrka!

Emma

Började min karriär på Svenska Frisörskolan våren 2006, sedan fortsatte jag som elev på Hårverket till hösten 2008 då jag klarade min gesäll. Sedan dess har jag fortsatt att hyra stol. Jag gillar att jobba med människor vilket jag alltid har gjort. Efter gymnasiet jobbade jag på i några år inom psykiatri och skola. Som person är jag social, kreativ och glad. Jag tycker att jag har det BÄSTA jobbet och tycker det är extra kul vid festliga tillfällen som bal och bröllop där jag gör både uppsättningar och makeup. Jag trivs fantastiskt bra med mitt yrke och hoppas jag kan jobba i många år till…

Mathilda

Jag flyttade ner från Norrland (Umeå) 2008 med tankarna att dra till Norge och säsongsarbeta som snowboardledare. Då kom jag på att jag kunde få jobba med min hobby och utbildade mig till Frisör på Oslo Frisörskola i Göteborg. Jag började jobba på Hårverket i maj 2010 och blev färdig frisör 2012. I Alingsås träffade jag min man och fick sedan en liten pojke i mars 2014, och en liten tjej i augusti 2016. Nu har jag börjat jobba 25% efter  föräldraledigheten och finns på salongen tisdagkväll, torsdagkväll och fredag förmiddag. Det bästa med mitt jobb är att få se när en stressad kund sätter sig ned och får riktigt slappna av till en varm kopp kaffe och en hög tidningar för att sedan gå från salongen och känna sig fräsch och fin!

Lovisa

Jag tog studenten ifrån Burgårdens frisörskola 2014 och gjorde min gesäll i Maj 2016. Jag bestämde mig redan som liten att frisör var mitt framtida yrke. Att dagligen få träffa människor och dessutom göra dem vackra i håret. Jag är en mycket kreativ person och i mitt frisöryrke är färg min passion. Att man alltid utvecklas och hittar nya klipp/färgtekniker gör att min kreativa sida utvecklas ännu mer.

Cecilia

Så länge jag kan minnas har jag haft ett intresse för hår, färg, form & skönhet. Vid Svenska Frisörskolan i Göteborg fick jag förverkliga denna dröm – att arbeta med mitt största intresse. Jag blev klar med min frisörutbildning som ”Årets elev”  våren 2014 och gör min gesäll våren 2016. Jag tycker att det är så roligt att få arbeta med det jag brinner för, och för den ständiga utvecklingen som detta yrket innebär. Inte minst njuter jag av att få jobba med ett så härligt gäng på Alingsås bästa salong;) Och träffa så mycket människor!

Emilia

Jag började min utbildning på Svenska frisörskolan i Göteborg, sommaren 2014. Insåg snabbt att detta var något jag brann för!! Det bästa med det här arbetet är att jag hela tiden får träffa människor och att gör kunderna nöjda. Jag är så tacksam för att jag har hittat ett yrke, där jag kan ta vara på min kreativa sida. På fritiden spelar jag fotboll i Holmalunds damlag.